Motorclean krijgt regelmatig de vraag welke borstels te gebruiken voor het reinigen in de combinatie met Motorclean concentraat of voor het reinigen van motoren. Aan de hand van deze vraag zijn we gaan zoeken en testen.

Samen met een leverancier hebben we een degelijke en aantrekkelijke set borstels voor jullie samen gesteld.

Motorclean levert speciaal voor het reinigen van bijvoorbeeld crossmotoren – quads – mountainbikes verschillende borstels. Deze borstels hebben medium vezels, maar toch genoeg ruimte tussen de haren om het zand goed los te maken. De borstels worden geleverd in 3 modellen.

1 Kleine borstel

Deze kleine, lichtgewicht borstel heeft een brede kop en een ergonomisch gebogen handgreep. Dit ontwerp zorgt dat de hand hoog staat t.o.v. van het oppervlak waardoor het risico op letsel verkleint. Je kunt makkelijk overal tussen en onderkomen.

1 Borstel met korte steel

De borstel heeft een comfortabele grip, zodat de gebruiker lang mee kan werken. De medium sterke haren maken deze borstel tot uw keuze. U kunt de borstel zowel via het handvat alsmede de borstelkop vasthouden. Deze borstel is ook uiterst geschikt om crosslaarzen schoon te maken.

1 Borstel met lange steel

Lange borstel met medium vezels in een nieuw ergonomisch en praktisch design. Zeer geschikt voor het reinigen van spatborden van motoren en moeilijk bereikbare plaatsen.

De borstels zijn leverbaar in 5 kleuren :

  • Blauw
  • Geel
  • Groen
  • Oranje
  • Rood

De borstels zijn per stuk te bestellen in alle 5 de kleuren. De borstel met korte steel is ook leverbaar in zwart.

Deze 3 modellen hebben we ook samengevoegd tot een aantrekkelijke actie set zie afbeelding hieronder. Deze set kost € 25 en is leverbaar in de 5 kleuren hierboven vermeld.

borstel set

De zwarte borstel is op dit moment het gratis product dat je ontvangt bij bestelling van de Lente Aktie : 10 of 20 liter Motorclean concentraat incl. schoonmaak borstel. De borstel is ook los te bestellen. ACTIE

De afgelopen maanden hebben we al verschillende borstel sets en losse borstels verkocht en krijgen alleen maar positieve reacties. De sets borstels, losse borstels en de aktie sets zijn te vinden in onze webwinkel onder Motorclean.

Graag tot ziens in onze webwinkel !

Logo_rood-zwart